Reputation:  Lieutenant
(Next privilege: 100 rep)

Stats:

Joined: 2022-12-29
Score: 60
Reviews: 4

Following (0):

Activity Log

2023-08-14
+15
Score increase - Review added - edituradiana.ro

2023-08-14
Reviewed edituradiana.ro:
"Foarte multumit!"

De la Editura Diana am luat un kit de robotică pentru copii și fetița mea e extrem de mulțumită. Cele mai bune cărți pentru copii și jucării educative le găsiți doar aici!


2023-08-09
+15
Score increase - Review added - soundhouse.ro

2023-08-09
Reviewed soundhouse.ro:
"Excelent!"

Soundhouse - you rock! Am achiziționat de curând un sistem de alarme și un tracker GPS de la Soundhouse.ro și sunt extrem de mulțumit de calitatea și performanța acestor produse. Sistemul de alarme oferă o protecție completă și fiabilă pentru mașina mea, în timp ce trackerul GPS mă ajută să îmi monitorizez vehiculul în timp real, oferindu-mi liniștea sufletească și siguranța că pot recupera mașina în caz de furt. În plus, camera auto pe care am achiziționat-o de la Soundhouse.ro este excelentă! Calitatea imaginii este impresionantă, iar caracteristicile avansate, precum modul de înregistrare continuă și vizualizarea nocturnă, fac din această cameră un accesoriu indispensabil pentru călătoriile mele. Sunt extrem de mulțumit că am ales produse de calitate de la acest magazin. Totodată, senzorii de parcare pe care i-am cumpărat de la Soundhouse.ro au transformat manevrarea mașinii într-o experiență mult mai plăcută și mai sigură. Sunt foarte precis și reacționează rapid, ajutându-mă să evit orice obstacol în timpul parcării. Recomand cu căldură aceste accesorii pentru toți șoferii! Și pentru că în călătoriile lungi, un multimedia player auto devine un companion de neînlocuit, am achiziționat unul de la Soundhouse.ro și sunt extrem de încântat de performanța sa. Calitatea sunetului este excelentă, iar funcțiile inteligente îmi permit să mă bucur de conținutul meu preferat fără să îmi distrag atenția de la drum. Nu pot decât să recomand cu căldură Soundhouse.ro tuturor pasionaților de gadget-uri auto de înaltă calitate. Produsele lor sunt fiabile, performante și se ridică cu adevărat la standardele ridicate ale industriei auto. Cu siguranță voi continua să le aleg ca furnizor de încredere pentru viitoarele mele achiziții.


2023-03-09
+15
Score increase - Review added - creditusor.md

2023-03-09
Reviewed creditusor.md:
"Recomand cu căldură!"

O companie de încredere și transparentă la care poți apela oricând pentru un credit fără comisioane. Dacă aveți nevoie de bani împrumut urgent doar cu buletinul, alegeți cu încredere Credit Ușor!


2022-12-29
+15
Score increase - Review added - remax.md

2022-12-29
Reviewed remax.md:
"Excelente servicii!"

Declar cu încredere că sunt cei mai buni pe piața imobiliară din Moldova! Căutam case de vânzare la Cricova iar echipa RE/MAX mi-au găsit casa perfectă într-un timp record, nici nu mă așteptam atât de repede. Mulțumesc enorm