Website Thumbnail

Reviews 11 • Great
5 stars

Reviews 5 stars

We have 11 reviews for Soundhouse.ro

Add your review
5 stars
 
11
4 stars
 
0
3 stars
 
0
2 stars
 
0
1 star
 
0

 
1 week ago

Excelent!

Insonorizarea pe care am achiziționat-o pentru mașina mea de la SoundHouse a făcut o diferență notabilă în reducerea zgomotului din interior. Nu mai simt zgomotul de la trafic și pot asculta muzica în liniște. O alegere excelentă!

Report

 
1 week ago

Recomand!

Cel mai bun sistem audio îl găsiți, cu siguranță, la SoundHouse! După părerea mea, acesta e cel mai bun magazin online din România, când vine vorba de sisteme audio! Apelați cu încredere!

Report

 
1 month ago

Excelent!

Soundhouse - you rock! Am achiziționat de curând un sistem de alarme și un tracker GPS de la Soundhouse.ro și sunt extrem de mulțumit de calitatea și performanța acestor produse. Sistemul de alarme oferă o protecție completă și fiabilă pentru mașina mea, în timp ce trackerul GPS mă ajută să îmi monitorizez vehiculul în timp real, oferindu-mi liniștea sufletească și siguranța că pot recupera mașina în caz de furt.
În plus, camera auto pe care am achiziționat-o de la Soundhouse.ro este excelentă! Calitatea imaginii este impresionantă, iar caracteristicile avansate, precum modul de înregistrare continuă și vizualizarea nocturnă, fac din această cameră un accesoriu indispensabil pentru călătoriile mele. Sunt extrem de mulțumit că am ales produse de calitate de la acest magazin.
Totodată, senzorii de parcare pe care i-am cumpărat de la Soundhouse.ro au transformat manevrarea mașinii într-o experiență mult mai plăcută și mai sigură. Sunt foarte precis și reacționează rapid, ajutându-mă să evit orice obstacol în timpul parcării. Recomand cu căldură aceste accesorii pentru toți șoferii!
Și pentru că în călătoriile lungi, un multimedia player auto devine un companion de neînlocuit, am achiziționat unul de la Soundhouse.ro și sunt extrem de încântat de performanța sa. Calitatea sunetului este excelentă, iar funcțiile inteligente îmi permit să mă bucur de conținutul meu preferat fără să îmi distrag atenția de la drum.
Nu pot decât să recomand cu căldură Soundhouse.ro tuturor pasionaților de gadget-uri auto de înaltă calitate. Produsele lor sunt fiabile, performante și se ridică cu adevărat la standardele ridicate ale industriei auto. Cu siguranță voi continua să le aleg ca furnizor de încredere pentru viitoarele mele achiziții.

Report

 
2 months ago

Recomand cu încredere!

Am achiziționat recent un sistem de navigație auto de la Soundhouse și sunt extrem de mulțumit de performanța și calitatea acestuia. Navigația dedicată este ușor de utilizat și foarte precisă, oferindu-mi indicații clare și precise în timpul condusului. Cu ajutorul acestei navigații, am reușit să evit traficul intens și să ajung rapid și în siguranță la destinație. De asemenea, sistemul multimedia player auto oferit de Soundhouse este remarcabil. Calitatea sunetului este excelentă, iar funcțiile avansate m-au impresionat. Pot reda muzică în format digital, să ascult posturi de radio online și să conectez telefonul meu pentru a reda melodiile preferate în timpul călătoriei.
Soundhouse a depășit așteptările mele prin calitatea și performanța produselor lor. Recomand cu încredere navigațiile auto și multimedia playerele auto de la ei, deoarece acestea aduc o valoare adăugată semnificativă experienței mele de conducere.

Report

 
3 months ago

Recomand cu căldură!

Nu vreți să cheltuiți bani fără rezultat? Atunci cumpărați de la Soundhouse.ro. Mi-am luat un sistem audio pentru mașina mea și sunt extrem de mulțumit. Insonorizantul auto STP pe care l-am folosit a făcut o diferență semnificativă în reducerea zgomotului din interiorul mașinii, permițându-mi să mă bucur de sunetul cristalin al noilor mele incinte de subwoofer. Procesoarele de sunet incluse în sistem sunt uimitoare, oferindu-mi posibilitatea de a ajusta sunetul în funcție de preferințele mele. Recomand cu căldură soundhouse.ro tuturor celor care doresc o experiență audio de calitate superioară în mașină.

Report

 
3 months ago

Extrem de mulțumit!

Vreau să vă zic că am dat în sfârșit peste produse profesioniste! Mulțumesc, Soundhouse! Am achiziționat recent un subwoofer auto și sunt extrem de mulțumit de performanțele sale. Calitatea sunetului este deosebită, datorită procesorului de sunet avansat, încorporat. Incintele subwoofer sunt construite solid și au un design elegant care se potrivește perfect cu interiorul mașinii mele. Pe lângă subwoofer, am cumpărat și câteva accesorii auto suplimentare pentru a completa sistemul audio. În total, am obținut o experiență audio de înaltă calitate în mașină, ceea ce face călătoriile mele mult mai plăcute. Recomand cu căldură acest subwoofer și accesoriile aferente pentru oricine dorește să își upgradeze sistemul audio auto. Recomand!

Report

 
4 months ago

Plus un client mulțumit!

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de magazinul online de accesorii auto Soundhouse.ro, în materie de selecție alarme auto. Am cumpărat o alarmă auto și diverse accesorii pentru ea, precum și un sistem de navigații auto, iar toate produsele au fost de calitate și livrate la timp. Recomand cu încredere acest magazin tuturor celor care își doresc accesorii alarme de înaltă calitate.

Report

 
4 months ago

Cel mai bun magazin

Căutam recent niște pachete de bass pentru masina mea de la soundhouse.ro si am fost încântat de calitatea lor. Pot spune cu încredere că soundhouse.ro este cel mai bun magazin de accesorii auto de la care am cumpărat vreodată. Vă recomand tuturor prietenilor mei!

Report

 
5 months ago

Recomand cu căldură!

Recomand procesoare sunet de la Soundhouse. Tot la ei am cumpărat insonorizant și un subwoofer auto de calitate. 5 din 5!

Report

 
5 months ago

Excelent!

Pun mare preț pe profesionalismul celor cu care interacționez. Am fost plăcut surprinsă de receptivitatea celor de la soundhouse.ro care nu doar mi-au dat informații despre multimedia auto, ci m-au ajutat să găsesc modelul potrivit de navigații dedicate pentru mașina mea. Recomand cu maximă încredere!

Report
Claim this site

About soundhouse.ro

Sisteme audio și insonorizant auto. Garanție 12 luni | SoundHouse

Magazin online și consultanță de specialitate în domeniul car audio și isonorizării auto. Rețea națională de dealeri autorizați. Top branduri de sisteme audio.


Contact


Categories

(update)
Uncategorized

Domain summary

SafetyHigh trust score
Year Founded
2023
Domain label
soundhouse
Domain extension
ro
Domain registered:
2023-03-09