kujto.al | Arkiva Online e Viktimave të Komunizmit në Shqipëri

Safety: Low trust score
Year Founded: 2020
Global Traffic Rank: Unknown
Estimated Worth: $9
Last updated:2020-11-28
Category: This site has not been categorized yet

Ky arkiv është një nismë e Fondacionit për kujtimin e viktimave të komunizmit në Shqipëri, "KUJTO". Përmes dëshmish, dokumentesh arkivore dhe intervistash..


Domain summary

Domain label
kujto
Domain extension
al
Global Traffic Rank
0
Statvoo Rating
I
Trust Score
Low Trust Score
Estimated worth
$9
Estimated daily income
$0
Estimated monthly income
$0

Rank summary

How is kujto.al ranked relative to other sites:

Percentage of visits to kujto.al from a search engine:


Frequently Asked Questions (FAQ)

Q: When was Kujto.al registered?
A: Kujto.al was registered 1 month, 3 weeks, 4 days, 18 hours, 31 minutes, 22 seconds ago on Saturday, November 28, 2020.
Q: When was the WHOIS for Kujto.al last updated?
A: The WHOIS entry was last updated 1 month, 3 weeks, 4 days, 18 hours, 31 minutes, 22 seconds ago on Saturday, November 28, 2020.
Q: Who is the registrar for the Kujto.al domain?
A: The domain has been registered at .
Q: What is the traffic rank for Kujto.al?
A: Kujto.al has a Low Trust Score, and a Statvoo Rank of I.
Q: How many people visit Kujto.al each day?
A: Kujto.al receives approximately 0 visitors and 0 page impressions per day.
Q: What IP address does Kujto.al resolve to?
A: Kujto.al resolves to the IPv4 address 136.144.167.127.
Q: In what country are Kujto.al servers located in?
A: Kujto.al has servers located in the Netherlands.
Q: What webserver software does Kujto.al use?
A: Kujto.al is powered by Apache webserver.
Q: Who hosts Kujto.al?
A: Kujto.al is hosted by Alpheus Data Services, L.L.C. in North Brabant, Eindhoven, Netherlands, 5657.
Q: How much is Kujto.al worth?
A: Kujto.al has an estimated worth of $9. An average daily income of approximately $0, which is roughly $0 per month.

Kujto.al Reviews

We don't have any reviews for this website yet.

You could be the first to write one!

Add your review

Kujto.al Free SEO Report

Website Related Search Terms

Website Inpage Analysis for Kujto.al

H1 Headings

1 :
 1. kujto.al | Arkiva Online e Viktimave të Komunizmit në Shqipëri

H2 Headings

0 :

H3 Headings

55 :
 1. Aqif Përmeti, portreti i një patrioti të pushkatuar
 2. Palok Vushaj, nga internimi i përjetshëm tek agu i lirisë
 3. Në qelinë ku njeriu kthehej në kafshë/ "Më shkatërruan ëndrrat, trupin,...
 4. 16 nëntor 1990/ Kur Hafiz Sabri Koçi iu drejtohej besimtarëve myslimanë...
 5. Ndalu, ku shkon Zef Pali? Nji djal shkodran i ka sot dy fjalë...
 6. Palok Vushaj, nga internimi i përjetshëm tek agu i lirisë
 7. Në qelinë ku njeriu kthehej në kafshë/ "Më shkatërruan ëndrrat, trupin,...
 8. Dëshmia/ Alma Liço: Dita e internimit, nga Tirana në kasollet e...
 9. Dëshmia/ Pashk Lala: 11 veta të familjes sime u pushkatuan dhe...
 10. Sevasti Qiriazi, mësonjësja e vashave korçare në vitin 1891
 11. Filip Gjomarkaj: Ju rrëfej si i mbijetuam urisë në kampin e...
 12. Drane Jakja, nëna që sfidoi komunistët me kufomën e të birit
 13. Enver Hoxha më 3 dhjetor ’46: Ekzekutojini Aleks Vasilin e Mirush Përmetin
 14. Dokumenti i 1942, Pater Lek Luli një vajze italiane: Thuaj tre herë “Viva l’Albania”,që të të falen mëkatet
 15. Telat mes fëmijëve të pangrënë dhe bahçes së policëve
 16. Dhuna e komunistëve në veri, “i rrahim njerëzit që të tregojnë armët”
 17. Visar Zhiti: Me djallin nuk mund të dialogohet
 18. Gjuetia e firmëtarëve të Pavarësisë në diktaturë
 19. Ndalu, ku shkon Zef Pali? Nji djal shkodran i ka sot dy fjalë me ty!
 20. Palok Vushaj, nga internimi i përjetshëm tek agu i lirisë
 21. Aqif Përmeti, portreti i një patrioti të pushkatuar
 22. Në qelinë ku njeriu kthehej në kafshë/ "Më shkatërruan ëndrrat, trupin,...
 23. 16 nëntor 1990/ Kur Hafiz Sabri Koçi iu drejtohej besimtarëve myslimanë...
 24. 12 nëntor 1944/ Kur pushkatohej një gazetar!
 25. Masakra e 12 nëntorit 1944, ekzekutimi pa gjyq i 14 burrave
 26. Dëshmia/ Alma Liço: Dita e internimit, nga Tirana në kasollet e...
 27. Dy mijë kapuçë të përgjakur në lëndinë!
 28. Nëntor 1944/ 60 vrasjet e para në Tiranë, terrori nis me...
 29. Si e morën nga rruga dhe drejt e në kënetë të...
 30. Sazani mungon!
 31. Dëshmia/Mark Alija: Burgu nuk ishte asgjë, para presionit të Sigurimit
 32. Dëshmia/ Bahri Çeprati: 17 vjeç në kanalin e Vlashukut
 33. Dëshmia/Refat Paja: Në kënetën e Maliqit, policët shkelnin mbi të burgosurit
 34. Dëshmia/ Shpresa Merdani: 21 vite internim në “Siberinë” shqiptare
 35. Dëshmia/ Shpëtim Sharra: Si i vrau komunizmi burrat e familjes sime
 36. Dritan Mishto: E përcjellim në Atdhe shërbestarin e Kombit, Mid'hat Frashërin, ashtu siç ishte: të kristaltë, të papërlyer
 37. 25 vite burg e internim/ Ylber Merdani: Më spinuan shokët për disa poezi
 38. Shtator 1948/ Kufoma e Mustafa Deliallisit, tri ditë në mes të Shijakut, për të terrorizuar popullin
 39. Gani Sulka: Fshatarët nuk e pranuan në varreza Lulen 11-vjeçare
 40. Dil nga rreshti... je armike e popullit!
 41. Telegramet makabre: “Varini në litar, në Maliq, aty ku kryen sabotimin!”
 42. “Nuk kam parë kurrë asi trimash, të gjithë vdiqën duke thirrë:...
 43. Dom Simon Jubani: Shkodra e nxori kishën nga katakombet
 44. Kur një hebre i shpëton holokaustit nazist, por jo komunizmit shqiptar
 45. Premtimet e pambajtura të Rilindjes për viktimat e diktaturës komuniste
 46. Veterineri i diplomuar në Paris, në “Fermën e kafshëve” të Shqipërisë
 47. Në internim me fëmijën në arkivol
 48. Unë jam Marie Nikollë Tuci...!
 49. 36 llojet e torturave të tmerrshme që u përdorën gjatë diktaturës...
 50. Dy shokë
 51. Si i ekzekutoi Mehmet Shehu pa gjyq 22 djem dhe burra...
 52. Goma e kuqe e historisë, si u burgosën dhe u mohuan...
 53. 36 llojet e torturave të tmerrshme që u përdorën gjatë diktaturës...
 54. Dy shokë
 55. Si i ekzekutoi Mehmet Shehu pa gjyq 22 djem dhe burra...

H4 Headings

9 :
 1. NGA ARKIVAT
 2. UNË DËSHMOJ
 3. QËNDRO I LIDHUR
 4. VIDEO
 5. ARTIKUJT E FUNDIT
 6. MË TË LEXUARAT
 7. Arkiva
 8. Artikujt më të Vizituar
 9. KATEGORITË

H5 Headings

0 :

H6 Headings

0 :

Total IFRAMEs

1 :

Total Images

63 :

Google Adsense

:
pub-5831167606181863

Google Analytics

:
UA-111583564-1

Links - Internal

178:

Links - Internal (nofollow)

0:

Keyword Cloud for Kujto.al

tek4kthehej n kafshtdreadmoreku njeriundalu kukthehejqelindheme16 nntorviktimavearkivattnga arkivatkuquotmbody tduid235fc246e282a02randvushajbody tdfooterwrapperpalokkafsh quotmparaprmetiinternimivrar ngaampte0shkatrruan ndrratinternimi i prjetshmndrratpalok vushajku njeriu kthehejn kafsh quotmnjtdfooterwrappervushaj nga interniminjeriukomunisttkthehej nalma lioahover bodyn qelinliokafshndaluagu i lirislirispalok vushaj ngadshmikurditanukshkatrruan ndrrat trupin212 nntorshkatrruannga interniminjeriu kthehejn qelin kuquotm shkatrruan3sotvrarnntorqelin ku njeriuburgeterroritahoveralmanjeriu kthehej ntrupinahover body tduid235fc246e282a02randquotm shkatrruan ndrratqahover body tduid405fc246e28d6c5randkam1bodye viktimavenntor 2020prjetshm tek aguvushaj ngatagubody tduid405fc246e28d6c5randtduid405fc246e28d6c5randblocktitlekampentduid235fc246e282a02randndrrat trupinprjetshmqelin kupakafsh quotm shkatrruanarkivattdsubcatitemsiprjetshm tekn kafshngatek agu

Longtail Keyword Density for Kujto.al

KeywordsOccurences
ahover body tduid235fc246e282a02rand4
ahover body tduid405fc246e28d6c5rand4
palok vushaj nga3
vushaj nga internimi3
internimi i prjetshm3
prjetshm tek agu3
agu i liris3
n qelin ku3
qelin ku njeriu3
ku njeriu kthehej3
njeriu kthehej n3
kthehej n kafsh3
n kafsh quotm3
kafsh quotm shkatrruan3
quotm shkatrruan ndrrat3
shkatrruan ndrrat trupin3
body tduid235fc246e282a02rand19
body tduid405fc246e28d6c5rand19
nntor 202014
ahover body8
e viktimave4
body td-footer-wrapper4
16 nntor4
12 nntor3
vrar nga3
alma lio3
ndalu ku3
ndrrat trupin3
shkatrruan ndrrat3
nga arkivat3
quotm shkatrruan3
n kafsh3
kthehej n3
njeriu kthehej3
ku njeriu3
qelin ku3
n qelin3
tek agu3
prjetshm tek3
nga internimi3
vushaj nga3
palok vushaj3
kafsh quotm3
body42
t27
e23
tduid405fc246e28d6c5rand21
tduid235fc246e282a02rand21
n21
nntor19
014
nga14
dshmi13
te10
me9
ahover8
kampe6
amp6
ku6
nuk5
internimi5
kur5
15
dhe4
nj4
lio4
sot4
24
viktimave4
kam4
terrorit4
td-subcat-item4
burg4
td-read-more4
block-title4
td-footer-wrapper4
34
para3
pa3
q3
arkivatt3
vrar3
komunistt3
43
ndalu3
si3
qelin3
prmeti3
palok3
vushaj3
prjetshm3
tek3
agu3
liris3
njeriu3
dita3
kthehej3
kafsh3
quotm3
arkivat3
ndrrat3
trupin3
alma3
shkatrruan3

Who hosts Kujto.al?

Kujto.al Hosting Provider Information

Hosted IP Address:136.144.167.127
Hosted Hostname:server.server1localweb.com
Service Provider:Alpheus Data Services, L.L.C.
Hosted Country:NetherlandsNL
Location Latitude:51.4513
Location Longitude:5.4009
Webserver Software:Apache

Is "Alpheus Data Services, L.L.C." in the Top 10 Hosting Companies?

Name
Percentage
GoDaddy.com, LLC
9.5100%
DoD Network Information Center
8.4509%
Google Inc.
2.8338%
Confluence Networks Inc
2.6217%
Amazon.com, Inc.
2.1737%
Namecheap, Inc.
2.1384%
TOT Public Company Limited
1.5665%
1&1 Internet AG
1.5512%
Merit Network Inc.
1.3856%
Unified Layer
1.3043%
Alpheus Data Services, L.L.C.
0.0102%

HTTP Header Analysis for Kujto.al

Http-Version: 1.1
Status-Code: 200
Status: 200 OK
Date: Sat, 28 Nov 2020 14:37:29 GMT
Server: Apache
Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubdomains;
Vary: User-Agent,Accept-Encoding
Last-Modified: Sat, 28 Nov 2020 12:47:32 GMT
Accept-Ranges: bytes
Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate
Expires: Mon, 29 Oct 1923 20:30:00 GMT
Content-Encoding: gzip
X-XSS-Protection: 1; mode=block
X-Content-Type-Options: nosniff
Connection: keep-alive
Pragma: no-cache
Content-Length: 36048
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Kujto.al Domain Nameserver Information

HostIP AddressCountry
UnknownUnknownUnknownUnknown


Need to find out who hosts Kujto.al?


Domain Registration (WhoIs) information for Kujto.al

Websites with Similar Names

Kujto.al
kujto.al | Arkiva Online e Viktimave të Komunizmit në Shqipëri

Recently Updated Websites

Kubetrek.net (3 seconds ago.)Nightjhows.icu (4 seconds ago.)Financenow10au96785.buzz (4 seconds ago.)Moneyallocate.net (6 seconds ago.)Piratesdeaudouce.com (7 seconds ago.)Advantagesofadversity.net (9 seconds ago.)Fairdealdave.com (10 seconds ago.)Ostseestern.net (11 seconds ago.)Xprszaim.xyz (12 seconds ago.)Jeremiahlloydharmon.art (12 seconds ago.)Danielleveille.net (14 seconds ago.)Wildingdistillery.com (14 seconds ago.)Lamponthehill.news (16 seconds ago.)Simpledailyhealth.news (16 seconds ago.)Dkc-iran.net (18 seconds ago.)Financenow10at74357.buzz (18 seconds ago.)Por-cat.net (19 seconds ago.)Sense-objects.com (19 seconds ago.)Saothewave.net (20 seconds ago.)Rahulagro.in (20 seconds ago.)Mercatouno.net (21 seconds ago.)Koicollection.net (21 seconds ago.)Language.llc (21 seconds ago.)Thefootballtrust.com (23 seconds ago.)Nmksunnfjord.no (23 seconds ago.)Be-a-lifeinsurance-ukok.live (24 seconds ago.)Dharmic.info (24 seconds ago.)Mi55nd.net (25 seconds ago.)Spacenew.icu (25 seconds ago.)Iconic-concept.com (25 seconds ago.)

Recently Searched Keywords

sopapo en ingles sinonimos (1 second ago.)casino slot (2 seconds ago.)��ʱ���� (6 seconds ago.)双层沥青瓦使用寿命更久吗? (8 seconds ago.)übersetzungen (11 seconds ago.)barcode printer (12 seconds ago.)ulbo sea lions 製造所表示 (16 seconds ago.)saint (17 seconds ago.)image3 (20 seconds ago.)di wilayah (20 seconds ago.)詐欺 (22 seconds ago.)những công dụng của khoai tây đối với sức khỏe bạn nên biết (26 seconds ago.)lees meer over ons (29 seconds ago.)samuel eto (30 seconds ago.)se våra produkter (31 seconds ago.)lantern sleeve blouses (32 seconds ago.)forvar i 0 (33 seconds ago.)sağlık köşesi (34 seconds ago.)会社概要 (35 seconds ago.)新题型 (39 seconds ago.)spaceship (40 seconds ago.)toledo bend (41 seconds ago.)nbspnbsp (41 seconds ago.)storage and backup servers (42 seconds ago.)smart cloud (43 seconds ago.)apisimulateclick (45 seconds ago.)style-k5snefkidata-stateloggedout (47 seconds ago.)virtual youtuber himetanaka (48 seconds ago.)range of game (50 seconds ago.)communityget (51 seconds ago.)