Norma-ks.org

Website Thumbnail
Checking...
Norma

Safety: Low trust score
Year Founded: 2010
Global Traffic Rank: Unknown
Estimated Worth: $9
Last updated:2020-10-23
Category: This site has not been categorized yet


Domain summary

Domain label
norma-ks
Domain extension
org
Domain registered:
2010-06-08
Domain updated:
2020-10-23
Global Traffic Rank
0
Statvoo Rating
I
Trust Score
Low Trust Score
Estimated worth
$9
Estimated daily income
$0
Estimated monthly income
$0

Rank summary

How is norma-ks.org ranked relative to other sites:

Percentage of visits to norma-ks.org from a search engine:


Frequently Asked Questions (FAQ)

Q: When was Norma-ks.org registered?
A: Norma-ks.org was registered 10 years, 5 months, 3 weeks, 21 hours, 55 minutes, 39 seconds ago on Tuesday, June 8, 2010.
Q: When was the WHOIS for Norma-ks.org last updated?
A: The WHOIS entry was last updated 1 month, 6 days, 21 hours, 55 minutes, 39 seconds ago on Friday, October 23, 2020.
Q: What are Norma-ks.org's nameservers?
A: DNS for Norma-ks.org is provided by the following nameservers:
 • dns1.registrar-servers.com
 • dns2.registrar-servers.com
Q: Who is the registrar for the Norma-ks.org domain?
A: The domain has been registered at Public Interest Registry.
Q: What is the traffic rank for Norma-ks.org?
A: Norma-ks.org has a Low Trust Score, and a Statvoo Rank of I.
Q: How many people visit Norma-ks.org each day?
A: Norma-ks.org receives approximately 0 visitors and 0 page impressions per day.
Q: What IP address does Norma-ks.org resolve to?
A: Norma-ks.org resolves to the IPv4 address 198.54.121.142.
Q: In what country are Norma-ks.org servers located in?
A: Norma-ks.org has servers located in the United States.
Q: What webserver software does Norma-ks.org use?
A: Norma-ks.org is powered by Apache webserver.
Q: Who hosts Norma-ks.org?
A: Norma-ks.org is hosted by Namecheap, Inc. in California, Los Angeles, United States, 90064.
Q: How much is Norma-ks.org worth?
A: Norma-ks.org has an estimated worth of $9. An average daily income of approximately $0, which is roughly $0 per month.

Norma-ks.org Reviews

We don't have any reviews for this website yet.

You could be the first to write one!

Add your review

Norma-ks.org Free SEO Report

Website Related Search Terms

Website Inpage Analysis for Norma-ks.org

H1 Headings

4 :
 1. Fletëpalosja – MBËSHTETJA INSTITUCIONALE PËR NEVOJAT E NËNAVE VETË-USHQYESE DHE FËMIJËVE TE TYRE
 2. Hulumtimi dhe monitorimi i institucioneve publike lidhur me zbatimin e Ligjit për Familjen
 3. Hulumtimi dhe monitorimi i institucioneve lidhur me zbatimin e Ligjit për Familjen
 4. Linqet

H2 Headings

8 :
 1. Shoqata e Juristeve
 2. Norma
 3. Aktivitetet
 4. Projektet
 5. Publikimet
 6. Donatoret
 7. Partneret
 8. Contact

H3 Headings

8 :
 1. Takimi online rreth projektit: “Kosova dhe rezistenca ndaj antibiotikëve”
 2. Aktivitet përmbyllës i projektit: “Promovimi I Vetëdijësimit të Komunitetit për Ndihmë Juridike Falas"
 3. Punëtoria në Komunën e Vushtrris: "Promovimi I Vetëdijësimit të Komunitetit për Ndihmë Juridike Falas"
 4. Projekti: "Përkrahja për iniciativat avokuese të organizatave të shoqërisë civile për zbatimin e strategjisë kombëtare për dhunën në familje.
 5. Shoqata e Juristëve NORMA pjesë e projektit të UNDP "Qasja më e zgjeruar në reformën e drejtësisë dhe sundimit të ligjit"
 6. Mbështetja institucionale pёr nevojat e nënave vetë-ushqyese dhe fëmijëve tё tyre
 7. OJQ Qendra
 8. OJQ Zensko Pravo

H4 Headings

0 :

H5 Headings

0 :

H6 Headings

1 :
 1. KOMS - Kosova's Organization of Medical Students​

Total IFRAMEs

0 :

Total Images

20 :

Google Adsense

:
Not Applicable

Google Analytics

:
Not Applicable

Links - Internal

28:
 1. Norma-ks Shqip
  http://norma-ks.org/
 2. Norma-ks Srbski
  http://norma-ks.org/sr/naslovna/
 3. Norma-ks English
  http://norma-ks.org/en/home/
 4. Norma-ks Ballina
  http://norma-ks.org/
 5. Norma-ks Per ne
  http://norma-ks.org/per-ne/
 6. Norma-ks Aktivitetet
  http://norma-ks.org/aktivitetet/
 7. Norma-ks Projektet
  http://norma-ks.org/projektet/
 8. Norma-ks Publikimet
  http://norma-ks.org/publikimet/
 9. Norma-ks Donatoret
  http://norma-ks.org/donatoret/
 10. Norma-ks Partneret
  http://norma-ks.org/partneret/
 11. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/per-ne/
 12. Norma-ks Shiko te gjitha aktivitetet
  http://norma-ks.org/aktivitetet/
 13. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/2020/04/09/takimi-online-rreth-projektit-kosova-dhe-rezistenca-ndaj-antibiotikeve/
 14. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/aktiviteti-permbylles-i-projektit-promovimi-i-vetedijesimit-te-komunitetit-per-ndihme-juridike-falas
 15. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/punetoria-ne-komunen-e-vushtrris-promovimi-i-vetedijesimit-te-komunitetit-per-ndihme-juridike-falas
 16. Norma-ks Shiko te gjitha Projektet
  http://norma-ks.org/projektet/
 17. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/projekti-perkrahja-per-iniciativat-avokuese-te-organizatave-te-shoqerise-civile-per-zbatimin-e-strategjise-kombetare-per-dhunen-ne-familje
 18. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/shoqata-e-juristeve-norma-pjese-e-projektit-te-undp-qasja-me-e-zgjeruar-ne-reformen-e-drejtesise-dhe-sundimit-te-ligjit
 19. Norma-ks Lexo me shume
  http://norma-ks.org/mbeshtetja-institucionale-pёr-nevojat-e-nenave-vete-ushqyese-dhe-femijeve-tё-tyre
 20. http://norma-ks.org/2019/09/07/test-3/
  http://norma-ks.org/2019/09/07/test-3/
 21. Norma-ks Fletëpalosja – MBËSHTETJA INSTITUCIONALE PËR NEVOJAT E NËNAVE VETË-USHQYESE DHE FËMIJËVE TE TYRE
  http://norma-ks.org/2019/09/07/test-3/
 22. Norma-ks Lexo me shume...
  http://norma-ks.org/2019/09/07/test-3/
 23. http://norma-ks.org/2015/05/31/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-publike-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen-2/
  http://norma-ks.org/2015/05/31/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-publike-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen-2/
 24. Norma-ks Hulumtimi dhe monitorimi i institucioneve publike lidhur me zbatimin e Ligjit për Familjen
  http://norma-ks.org/2015/05/31/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-publike-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen-2/
 25. Norma-ks Lexo me shume...
  http://norma-ks.org/2015/05/31/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-publike-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen-2/
 26. http://norma-ks.org/2014/05/24/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen/
  http://norma-ks.org/2014/05/24/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen/
 27. Norma-ks Hulumtimi dhe monitorimi i institucioneve lidhur me zbatimin e Ligjit për Familjen
  http://norma-ks.org/2014/05/24/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen/
 28. Norma-ks Lexo me shume...
  http://norma-ks.org/2014/05/24/hulumtimi-dhe-monitorimi-i-institucioneve-lidhur-me-zbatimin-e-ligjit-per-familjen/

Links - Internal (nofollow)

0:

Links - Outbound (nofollow)

0:

Keyword Cloud for Norma-ks.org

lidhurshumee ligjit prligjit pr familjenprojektetligjit prpublikimet donatoret partneretaktivitetet projektet publikimetne aktivitetetdhepublikimet donatoretnjuristve normashoqata e juristveligjitfamiljenshoqatame shumejuristveme zbatimin elexo me shumeper nee juristveperlexo meballinamenuballina perpr familjenmonitorimitdhe monitoriminormadonatoret partneretmelidhur meteojqme zbatiminlexozbatimin eprojektet publikimet donatoretinstitucioneveshoqata ee juristve normalidhur me zbatiminper ne aktivitetetdonatoretgravenepr ndihme ligjitengapartneretaktivitetet projektetzbatimin e ligjitmonitorimi i institucionevetyrene aktivitetet projektetprojektitprzbatiminndihmprojektet publikimetaktivitetetshoqatsballina per nepublikimet

Longtail Keyword Density for Norma-ks.org

KeywordsOccurences
lexo me shume14
ballina per ne4
per ne aktivitetet4
ne aktivitetet projektet4
aktivitetet projektet publikimet4
projektet publikimet donatoret4
publikimet donatoret partneret4
shoqata e juristve4
e juristve norma4
monitorimi i institucioneve3
lidhur me zbatimin3
me zbatimin e3
zbatimin e ligjit3
e ligjit pr3
ligjit pr familjen3
lexo me14
me shume14
shoqata e6
per ne5
juristve norma4
e juristve4
zbatimin e4
ballina per4
donatoret partneret4
publikimet donatoret4
projektet publikimet4
aktivitetet projektet4
ne aktivitetet4
pr ndihm3
dhe monitorimi3
lidhur me3
me zbatimin3
e ligjit3
ligjit pr3
pr familjen3
e34
t28
me23
pr15
n15
dhe15
lexo14
shume14
norma8
aktivitetet7
nga7
projektet7
shoqata6
partneret5
donatoret5
publikimet5
per5
ne5
ligjit4
juristve4
zbatimin4
ballina4
ojq4
shoqats3
tyre3
te3
projektit3
ndihm3
grave3
menu3
monitorimi3
institucioneve3
lidhur3
familjen3

Who hosts Norma-ks.org?

Norma-ks.org Hosting Provider Information

Hosted IP Address:198.54.121.142
Hosted Hostname:premium67-3.web-hosting.com
Service Provider:Namecheap, Inc.
Hosted Country:United StatesUS
Location Latitude:34.0318
Location Longitude:-118.4252
Webserver Software:Apache

Is "Namecheap, Inc." in the Top 10 Hosting Companies?

Name
Percentage
GoDaddy.com, LLC
13.8977%
DoD Network Information Center
5.2857%
Amazon.com, Inc.
3.5301%
Confluence Networks Inc
3.5178%
Google Inc.
3.4706%
1&1 Internet AG
1.9908%
TOT Public Company Limited
1.9513%
Unified Layer
1.8987%
OVH SAS
1.7426%
Merit Network Inc.
1.6733%
Namecheap, Inc.
1.3879%

HTTP Header Analysis for Norma-ks.org

Http-Version: 1.1
Status-Code: 200
Status: 200 OK
Date: Fri, 23 Oct 2020 00:29:42 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/7.2.34
X-UA-Compatible: IE=edge
Link:; rel="https://api.w.org/", ; rel=shortlink
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 13454
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Norma-ks.org Domain Nameserver Information

HostIP AddressCountry
dns1.registrar-servers.com 156.154.132.200
dns2.registrar-servers.com 156.154.133.200


Need to find out who hosts Norma-ks.org?


Domain Registration (WhoIs) information for Norma-ks.org

 Domain Name: NORMA-KS.ORG
Registry Domain ID: D159834254-LROR
Registrar WHOIS Server: whois.namecheap.com
Registrar URL: http://www.namecheap.com
Updated Date: 2020-08-06T07:24:25Z
Creation Date: 2010-08-06T08:54:26Z
Registry Expiry Date: 2021-08-06T08:54:26Z
Registrar Registration Expiration Date:
Registrar: NameCheap, Inc.
Registrar IANA ID: 1068
Registrar Abuse Contact Email: Login to show email
Abuse Contact Phone: +1.6613102107
Reseller:
Domain Status: ok https://icann.org/epp#ok
Registrant Organization: WhoisGuard, Inc.
Registrant State/Province: Tirana
Registrant Country: AL
Name Server: DNS1.REGISTRAR-SERVERS.COM
Name Server: DNS2.REGISTRAR-SERVERS.COM
DNSSEC: unsigned
URL of the ICANN Whois Inaccuracy Complaint Form https://www.icann.org/wicf/)
>>> Last update of WHOIS database: 2020-09-14T22:56:39Z

Websites with Similar Names

Norma-auto-concept.com
Écurie et constructeur automobile français | DUQUEINE
Norma-bg.pl
Norma BG - tablice urzędowe, podstawy flagowe, sukno na stoły, urny wyborcze, orzeł na tarczy, godło polski, słupki odgradzajace, drzewce sztandarowe, tabliczki przydrzwiowe, mównice
Norma-chavez.com
Norma Chavez Portfolio
Norma-groups.com
NORMA Group
Norma-it.com
Faillissement To Go Nederland B.V. te 's-Gravenhage (F.09/16/95) - FaillissementsDossier.nl

Recently Updated Websites

Kok6858.com (1 second ago.)Kok5193.com (1 second ago.)Kok6715.com (2 seconds ago.)Kok5585.com (2 seconds ago.)Kok5296.com (2 seconds ago.)Kok6079.com (2 seconds ago.)Kok5380.com (2 seconds ago.)Jks-kitesurf.com (3 seconds ago.)Kaitlinzahendra.com (3 seconds ago.)Kok5667.com (3 seconds ago.)Kok6066.com (3 seconds ago.)Kok5695.com (3 seconds ago.)Kok5583.com (3 seconds ago.)Kok5440.com (3 seconds ago.)Fotootonomiankara.com (3 seconds ago.)Kismetcatcafe.com (3 seconds ago.)Kok6475.com (3 seconds ago.)Kok5242.com (3 seconds ago.)Getminits.com (3 seconds ago.)Kok5962.com (4 seconds ago.)Kok6581.com (4 seconds ago.)Kok5779.com (4 seconds ago.)Kok5723.com (4 seconds ago.)Kok5141.com (4 seconds ago.)Kok5297.com (4 seconds ago.)Kok5405.com (4 seconds ago.)Kingsman4fun.com (5 seconds ago.)Kok6572.com (5 seconds ago.)Kok5992.com (5 seconds ago.)Kjuoo.com (5 seconds ago.)

Recently Searched Keywords

standfor (6 seconds ago.)blogs-design (20 seconds ago.)魏青松 (24 seconds ago.)vichar (34 seconds ago.)views 5784 (41 seconds ago.)ciudadanos (41 seconds ago.)1border-stylesolidborder-colorrgba248 215 219 (42 seconds ago.)branche (43 seconds ago.)zeitungen (43 seconds ago.)flt-warning-buttons (44 seconds ago.)polski (45 seconds ago.)dont forget (48 seconds ago.)blagues (49 seconds ago.)good vlog (50 seconds ago.)跑步机 (50 seconds ago.)aktueller impfplan für österreich (53 seconds ago.)httpswwwyoutubecomplaylistlistpltukbjkcmzg7wgb4tmbadqczrhkydw8mz (54 seconds ago.)1 1 (59 seconds ago.)work 09 (59 seconds ago.)yusuf islam (1 minute ago.)contact us email (1 minute 1 second ago.)3647350000 3647299900 (1 minute 1 second ago.)智能跑步机 (1 minute 2 seconds ago.)mayar mora alberola (1 minute 2 seconds ago.)yusuf ali net worth (1 minute 3 seconds ago.)kence (1 minute 3 seconds ago.)music by my (1 minute 4 seconds ago.)pro 17 httpswwwrazercomgaming-laptopsrazer-blade-pro-v2 (1 minute 9 seconds ago.)heightwidth (1 minute 9 seconds ago.)719 internship bullet (1 minute 10 seconds ago.)