SURVIVOR SERBIA

The application site for survivor serbia, a TV program based on sports-reality. SURVIVOR ROMANIA


Domain summary

SafetyLow trust score
Year Founded
2022
Global Traffic Rank
Unknown
Estimated Worth
$9
Last updated
2022-07-01
Domain label
survivor
Domain extension
rs
Statvoo Rating
I
Estimated daily income
$0
Estimated monthly income
$0

Frequently Asked Questions (FAQ)

Q: When was Survivor.rs registered?
A: Survivor.rs was registered 3 months, 2 days, 2 hours, 37 minutes, 59 seconds ago on Friday, July 1, 2022.
Q: When was the WHOIS for Survivor.rs last updated?
A: The WHOIS entry was last updated 3 months, 2 days, 2 hours, 37 minutes, 59 seconds ago on Friday, July 1, 2022.
Q: What are Survivor.rs's nameservers?
A: DNS for Survivor.rs is provided by the following nameservers:
 • pdns03.domaincontrol.com
 • pdns04.domaincontrol.com
Q: Who is the registrar for the Survivor.rs domain?
A: The domain has been registered at .
Q: What is the traffic rank for Survivor.rs?
A: Survivor.rs has a Low Trust Score, and a Statvoo Rank of I.
Q: How many people visit Survivor.rs each day?
A: Survivor.rs receives approximately 0 visitors and 0 page impressions per day.
Q: What IP address does Survivor.rs resolve to?
A: Survivor.rs resolves to the IPv4 address 151.106.42.91.
Q: In what country are Survivor.rs servers located in?
A: Survivor.rs has servers located in the France.
Q: What webserver software does Survivor.rs use?
A: Survivor.rs is powered by Nginx webserver.
Q: Who hosts Survivor.rs?
A: Survivor.rs is hosted by Host Europe GmbH in Hauts-de-france, Roubaix, France.
Q: How much is Survivor.rs worth?
A: Survivor.rs has an estimated worth of $9. An average daily income of approximately $0, which is roughly $0 per month.

Survivor.rs Free SEO Report

Website Related Search Terms

Website Inpage Analysis for Survivor.rs

H1 Headings

4 :
 1. Survivor
 2. 2.1  Recrutarea si pre-selectia candidatilor/utilizatorilor in vederea participarii la productia si difuzarea emisiunii-concurs ``Survivor Romania``;prin inscrierea si participarea la casting prin intermediul website-ului www.survivorromania.ro;, avand ca temei legal consimtamantul dumneavoastra
 3. 2.2 Organizarea etapei a doua a selectiei candidatilor la o locatie anuntata dvs ulterior, telefonic, avand ca temei legal consimtamantul dvs.
 4. 2.3 Producerea de emisiuni/materiale promotionale difuzate pe canalul TV Kanal D, pe care le vom putea folosi in orice format media (audiovizual, internet, print, radio, etc.) si difuza prin orice mijloc (TV, radio, internet). Noi colectam si prelucram mai multe categorii de date personale de la persoanele selectate sa faca figuratie si/sau interpretare, invitati in cadrul programelor si emisiunilor tv, materiale promotionale/radio/online, ceea ce, in conformitate cu legislatia Uniunii Europene in domeniul protectiei datelor, ne califica drept Operatori Asociati ai acestor date cu caracter personal, avand ca temei legal consimtamantul dvs.

H2 Headings

8 :
 1. 2.     SCOPUL SI TEMEIUL LEGAL AL  PRELUCRARII
 2. 3.     PERIOADA DE PASTRARE A DATELOR
 3. 4.     CUI DEZVALUIM DATELE PERSONALE
 4. 5.     DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
 5. 6      TRANSFERUL DATELOR PERSONALE IN AFARA ZONEI ECONOMICE EUROPENE
 6. 7      MASURI TEHNICE SI ORGANIZATORICE DE SECURITATE
 7. 8      MODIFICARI PRIVIND NOTA DE INFORMARE
 8. 9      INTREBARI SUPLIMENTARE SI FORMULAREA DE RECLAMATII

H3 Headings

9 :
 1. Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate numai pentru scopurile specificate si sunt pastrate doar atât cât este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care informatiile respective sunt prelucrate.
 2. i)               Distribuirea Datelor Personale catre alte societati afiliate
 3. ii)              Dezvaluirea datelor catre terti:
 4.  
 5. 5.1  Dreptul de acces: Puteti solicita informatii legate de datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv informatii legate de categoriile de date pe care le detinem sau pe care le controlam, pentru ce sunt folosite acestea, sursa din care le-am colectat daca le-am obtinut indirect si cui sunt divulgate aceste date, daca este cazul.
 6. ·       Informatiile personale pot fi prelucrate de personal al nostru care activeaza in afara Zonei Economice Europene (Uniunea Europeana, Islanda, Norvegia si Liechtenstein), precum si de alti imputerniciti, membri ai grupului nostru sau terti, pentru scopurile mentionate la sectiunea 2.
 7. ·       In cazul in care furnizam orice date personale privitoare la dvs. catre membri ai grupului nostru sau alte societati afiliate sau imputerniciti dinafara ZEE, vom lua masuri adecvate pentru a ne asigura ca destinatarul protejeaza informatiile dvs. personale in mod adecvat, in conformitate cu prevederile prezentei note de informare. Aceste masuri includ, in situatia furnizorilor de servicii cu sediul in alte tari aflate in afara Zonei Economice Europene (inclusiv Turcia), incheierea de clauze standard aprobate de Comisia Europeana.
 8. ·      Dogan Media International SA si Acun Medya TV Productions SRL sunt determinati sa protejeze informatiile personale impotriva oricarei pierderi, utilizari abuzive, dezvaluiri, modificari, indisponibilizari, acces neautorizat si distrugere, si isi ia toate masurile rezonabile pentru a asigura confidentialitatea informatiilor personale, inclusiv prin utilizarea unor masuri adecvate de natura organizationala si tehnica.
 9. ·      In procesul de furnizare a datelor cu caracter personal catre noi, informatiile dvs. personale pot fi transferate prin internet. Desi depunem eforturi sustinute pentru a proteja informatiile personale pe care ni le puneti la dispozitie, schimbul de informatii dintre noi si dvs. prin intermediul unei conexiuni la internet nu este 100% sigur. Prin urmare, nu putem garanta securitatea informatiilor dvs. personale pe care ni le transmiteti prin internet si prin urmare transmiterea efectuata in acest fel se face pe riscul dvs. Odata ce am primit informatiile dvs. personale, vom utiliza proceduri stricte si metode de securitate pentru a impiedica accesul neautorizat la aceste informatii.

H4 Headings

15 :
 1. 5.2  Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor personale pe care le prelucram referitoare la dumneavoastra. Depunem eforturi rezonabile pentru a mentine datele personale aflate in posesia noastra care sunt utilizate in mod continuu, corecte, complete, actualizate si relevante, pe baza celor mai recente informatii de care dispunem.
 2. 5.3  Dreptul la restrictionare: Puteti obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale, in cazul in care:
 3. 5.4  Dreptul la stergere: Aveti dreptul sa solicitati sa stergem datele personale pe care le prelucram despre dumneavoastra. Trebuie sa ne conformam acestei cereri daca prelucram datele dumneavoastra personale si daca:
 4. a)    Datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate;
 5. b)    Persoana vizata se opune prelucrarii din motive legate de situatia sa particulara;
 6. c)     Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 7. d)    Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care ii revine Operatorului.
 8.                                                         i.     cu exceptia cazului in care datele sunt necesare:
 9. e)    pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;
 10. f)      pentru a ne conforma unei obligatii legale pe care o avem;
 11. g)    in scopuri de arhivare in interes public, stiintific sau pentru studii istorice sau in scopuri statistice; sau
 12. h)    pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 13. 5.5  Dreptul la obiectie: Puteti obiecta – in orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastra personale din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, cu conditia ca prelucrarea sa nu se bazeze pe consimtamântul dumneavoastra ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei terte parti. In acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care (i) putem dovedi motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau (ii) sau in cazul in care scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Daca obiectati la prelucrare, va rugam sa specificati daca doriti, de asemenea, ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse, in caz contrar noi doar le vom restrictiona.
 14. §  Puteti obiecta intotdeauna la prelucrarea datelor dumneavoastra personale in scop de marketing direct intemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastra. Daca marketingul s-a bazat pe consimtamântul dumneavoastra, va puteti retrage consimtamântul.
 15. 5.6  Dreptul de a depune o reclamatie: Puteti depune o reclamatie la autoritatea de supraveghere a protectiei datelor personale:

H5 Headings

3 :
 1. a.    alte entitati cum ar fi autoritati de reglementare, contabili, auditori, avocati sau alti experti externi, in cazul in care activitatea lor necesita aceste informatii;
 2. b.    societati care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi furnizori de sisteme IT si furnizorii de servicii de asistenta aferenti, inclusiv arhivarea de emailuri, furnizorii de servicii de telecomunicatii, realizare copii de rezerva si recuperare in caz de dezastru, servicii de securitate informatica si alti furnizori de servicii externalizare, cum ar fi stocare in afara spatiului de productie propriu;
 3. c.     partenerii contractuali cu care noi am incheiat contracte in vederea executiei materialelor de promovare (daca este cazul) sau pentru realizarea altor servicii asociate.

H6 Headings

0 :

Total IFRAMEs

0 :

Total Images

0 :

Links - Internal (nofollow)

0:

Links - Outbound (nofollow)

0:

Longtail Keyword Density for Survivor.rs

KeywordsOccurrences
nota de informare11
datelor dumneavoastra personale9
cu caracter personal9
datele dumneavoastra personale9
podataka o linosti8
tv productions srl7
medya tv productions7
acun medya tv7
media international sa6
dogan media international6
cazul in care6
pe care le6
personale pe care5
acun medya kft5
vaih podataka o5
ca temei legal5
avand ca temei5
prijavu za takmienje4
za prijavu za4
temei legal consimtamantul4
date cu caracter4
cum ar fi4
sector 5 bucureti3
birou 6 sector3
3 birou 63
nr 3 birou3
ap nr 33
6 sector 53
da li imate3
international sa si3
sa si acun3
si acun medya3
datele dvs personale3
etaj 3 ap3
va rugam sa3
legal consimtamantul dvs3
personale pot fi3
exercitarea sau apararea3
depune o reclamatie3
datelor cu caracter3
afara zonei economice3
zonei economice europene3
informatiile dvs personale3
3 ap nr3
sector 1 cod3
nr1 etaj 33
superior a 3003
var size parseintthisfiles0size3
size parseintthisfiles0size 10243
parseintthisfiles0size 1024 10243
1024 1024 ifsize3
1024 ifsize 3003
ifsize 300 thisvalnull3
300 thisvalnull thisfiles03
thisvalnull thisfiles0 null3
thisfiles0 null alertsu3
null alertsu tamao3
tamao de archivo3
archivo no debe3
no debe ser3
debe ser superior3
da li ste3
pun nr1 etaj3
od 18 godina3
medya kft iz3
dposurvivorrs ili pisanim3
ili pisanim putem3
pisanim putem na3
putem na adresu3
na adresu sedita3
adresu sedita acun3
sedita acun medya3
formularu za prijavu3
function var size3
1 cod postal3
intrare vasile pun3
vasile pun nr13
thisparentsregisternlineelemfindinputbirthdatevalyear month day3
acun medya20
dumneavoastra personale18
o linosti12
pe care10
podnositelj zahteva9
datele dumneavoastra9
datelor dumneavoastra9
cu caracter9
caracter personal9
da li8
dvs personale8
podataka o8
datele personale8
dogan media7
medya tv7
tv productions7
productions srl7
pot fi7
media international6
international sa6
za prijavu6
care le6
vaih podataka6
personale pe5
medya kft5
avand ca5
ca temei5
temei legal5
ar fi5
datelor personale5
za takmienje4
ako da4
date cu4
legal consimtamantul4
cum ar4
na adresu4
aceast nota4
prelucrarii datelor4
sau pentru4
u survivor-u4
prijavu za4
datele dvs3
si acun3
sa si3
va rugam3
nbsp nbsp3
consimtamantul dvs3
rugam sa3
datelor cu3
thisparentsregisternlineelemfindinputbirthdatevalyear month3
var year3
var month3
var day3
informatiile dvs3
informatiile personale3
economice europene3
zonei economice3
afara zonei3
o reclamatie3
aceasta nota3
depune o3
sau apararea3
exercitarea sau3
sunt necesare3
grupului nostru3
personale pot3
pentru indeplinirea3
protectiei datelor3
operatori asociati3
conformitate cu3
pun nr13
5 bucureti3
alertsu tamao3
18 godina3
od 183
ste ikada3
se u3
li ste3
300 mb3
ser superior3
debe ser3
no debe3
archivo no3
null alertsu3
u skladu3
thisfiles0 null3
thisvalnull thisfiles03
300 thisvalnull3
ifsize 3003
1024 ifsize3
1024 10243
parseintthisfiles0size 10243
size parseintthisfiles0size3
var size3
function var3
kft iz3
dposurvivorrs ili3
sector 53
intrare vasile3
6 sector3
birou 63
3 birou3
nr 33
ap nr3
3 ap3
etaj 33
nr1 etaj3
li imate3
vasile pun3
cod postal3
ili pisanim3
1 cod3
sector 13
prelucrarea datelor3
koje je3
formularu za3
za korienje3
o privatnosti3
sedita acun3
adresu sedita3
putem na3
pisanim putem3
month day3
si46
personale45
u36
care35
da34
pentru33
dumneavoastra33
o32
za32
var31
se28
sa27
sau27
datelor26
cu26
datele23
medya23
acun23
pe20
na20
nbsp19
zahteva17
dvs17
ne16
date15
daca15
function14
informare14
fi14
linosti13
le13
este13
je12
tv12
podataka12
sunt11
icircn11
personal11
ako11
nota11
orice10
din10
va10
li10
ca10
koji9
vom9
ste9
prin9
putem9
caracter9
podnositelj9
prijavu8
ili8
noi8
servicii8
media8
nu8
puteti8
cazul8
dreptul8
internet7
dogan7
srl7
productions7
survivor7
informatii7
else7
pot7
legal7
07
ce7
koje7
adresa7
nostru7
informatiile7
return7
prelucrarii7
cum7
alte6
prelucrate6
prelucram6
international6
catre6
prelucrarea6
d6
sector6
nr6
afara6
prava6
mai6
takmienje6
day6
s6
vas6
16
26
vaih6
36
month6
46
56
html5
noastre5
data5
avand5
od5
ar5
su5
koliko5
temei5
sam5
kft5
moete5
pristanak5
exercitarea5
email5
legate5
bilo5
solicitati5
consimtamantul4
godina4
64
mb4
scopurile4
masuri4
referitoare4
skladu4
svrhe4
aceast4
aceasta4
value4
null4
reclamatie4
if4
parti4
ta4
ai4
jsonmsg4
adresu4
privind4
e4
pun4
europene4
inclusiv4
cod4
survivor-u4
aceste4
scopurilor4
imate4
securitate4
ale4
fotografije4
unei4
74
scopuri4
drepturile4
cerere3
year3
drept3
rezonabile3
non-mandatory-field-opener-wrapper3
thisparentsregisternlineelemfindinputbirthdatevalyear3
avem3
zee3
modificari3
interesul3
situatia3
depune3
autoritatea3
caz3
supraveghere3
zonei3
consimtamacircntul3
alti3
necesare3
economice3
acest3
apararea3
grupului3
societati3
indeplinirea3
legitim3
contracttext3
grecaptchareset3
motive3
progress-modalremove3
legale3
aveti3
postal3
protectiei3
ser3
korienje3
privatnosti3
obavetenje3
sedita3
pisanim3
dposurvivorrs3
navedene3
iz3
druga3
ikada3
koja3
kao3
superior3
debe3
formularu3
no3
archivo3
tamao3
alertsu3
thisfiles03
thisvalnull3
ifsize3
parseintthisfiles0size3
size3
elite3
83
93
103
telefona3
slae3
te3
vederea3
birou3
mod3
categorii3
rugam3
asemenea3
v3
prelucrare3
doua3
cele3
ue3
conformitate3
asociati3
operatori3
bucureti3
ap3
sve3
etaj3
nr13
vasile3
intrare3
romacircnia3
intrarea3
bucuresti3
societate3
comun3
takmienju3
ti3
videozapisi3
potvruje3
zbog3
10px3

Who hosts Survivor.rs?

Survivor.rs Hosting Provider Information

Hosted IP Address:151.106.42.91
Hosted Hostname:ns3197506.ip-151-106-42.eu
Service Provider:Host Europe GmbH
Hosted Country:FranceFR
Location Latitude:50.6974
Location Longitude:3.178
Webserver Software:nginx

Is "Host Europe GmbH" in the Top 10 Hosting Companies?

Name
Percentage
Unknown
18.4347%
GOOGLE
13.5853%
AS-26496-GO-DADDY-COM-LLC
3.2135%
NAMECHEAP-NET
2.9950%
AMAZON-AES
2.1904%
UNIFIEDLAYER-AS-1
1.9328%
GoDaddy.com, LLC
1.8635%
AMAZON-02
1.6220%
Fara Negar Pardaz Khuzestan
1.6036%
CONFLUENCE-NETWORK-INC
1.4013%
Host Europe GmbH
0.8479%

Survivor.rs Domain Nameserver Information

HostIP AddressCountry
pdns03.domaincontrol.com 97.74.111.51
pdns04.domaincontrol.com 173.201.79.51

Common Spelling Mistakes for Survivor.rs

qurvivor.rswurvivor.rseurvivor.rszurvivor.rs
xurvivor.rscurvivor.rssyrvivor.rsshrvivor.rs
sjrvivor.rsskrvivor.rssirvivor.rssuevivor.rs
sudvivor.rssufvivor.rssugvivor.rssutvivor.rs
surivor.rssurcivor.rssurdivor.rssurfivor.rs
surgivor.rssurbivor.rssurvuvor.rssurvjvor.rs
survkvor.rssurvlvor.rssurvovor.rssurvior.rs
survicor.rssurvidor.rssurvifor.rssurvigor.rs
survibor.rssurvivir.rssurvivkr.rssurvivlr.rs
survivpr.rssurvivoe.rssurvivod.rssurvivof.rs
survivog.rssurvivot.rssurvivor.essurvivor.ds
survivor.fssurvivor.gssurvivor.tssurvivor.rq
survivor.rwsurvivor.resurvivor.rzsurvivor.rx
survivor.rc   

Websites with Similar Names to Survivor.rs

Survi.in
Survi Reviews -
Survi.xyz
survi.xyz | 523: Origin is unreachable
Survia3d.com
EXO HOSTING - webhosting, domény
Surviajes.cl
Anacondaweb - Servicio Suspendido
Survialblueprint1.com
Stansberry Research
Survialblueprint2.com
Stansberry Research
Survialmarketing.com
SURVIALMARKETING.COM